Jornada 'Joves i violència masclista: Que no t’emboliquin amb la violència!'.

dijous
20
09:00h
Octubre 2016
Data de finalització: dijous, 20/10/2016 - 18:00

Joves i violència masclista: Que no t’emboliquin amb la violència!

14a Commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

34a Jornada de Polítiques Locals de Joventut

Lloc: Centre de Recerca Tèxtil. Canet de Mar

Ja fa temps que la societat catalana afronta públicament i expressa el seu rebuig  envers les violències masclistes. També, des de les administracions públiques, treballem per fer-hi front i anem fent passes per eradicar-la. Tanmateix, sabem que aquesta violència és producte d'una construcció històrico-cultural que es transmet de generació en generació i que impregna els valors i les actituds en una part del jovent. Revisar aquests valors i transformar determinades percepcions i comportaments entre les i els joves és una tasca imprescindible si volem continuar avançant.

Ens trobem en un moment en que els i les  joves tenen gran accés a la informació i sovint moltes ganes i energia per millorar la societat. En aquest sentit, esdevé cabdal unir el treball i els esforços que des de les polítiques d'igualtat i les polítiques de joventut fem per prevenir la violència masclista entre la gent jove. Per això, us convidem a aquesta Jornada, amb la voluntat de potenciar sinergies també amb el teixit associatiu.

Adjunt trobareu el programa.

La inscripció a aquesta jornada es farà per una d'aquestes 2 vies (només cal utilitzar la que correspongui):

  1. El personal adscrit a les administracions locals (electes i professionals) han de fer la inscripció a través de Gestforma. [enllaç al formulari d'inscripció]
  2. La resta de persones interessades en assistir-hi (altres professionals que treballen amb joves, estudiosos de joventut i entitats no adscrits a una administració local) us podeu inscriure en aquest enllaç.

Si teniu cap consulta sobre el procés d'inscripció podeu adreçar-la a opj.formacio@diba.cat o o.doneslgtbi@diba.cat.