Capellades: Teatre-fòrum per a l'alumnat de batxillerat en el marc de la campanya per a l'eradicació de la violència masclista

El passat dilluns 30 de novembre els alumnes de Batxillerat de l'IES Molí de la Vila de Capellades han participat en dues sessions de teatre fòrum organitzades des de l'Ajuntament de Capellades en motiu del 25N, Dia Internacional per Eradicar la Violència Masclista

Tal i com explica la regidora d'Equitat, Adela Morera, “l'objectiu de presentar aquesta proposta als estudiants més grans de l'institut ha estat generar entre ells un debat al voltant de situacions de violència masclista que estan interioritzades dins la vida quotidiana”.

“És de conya?” és un espectacle de Teatre-Fòrum de la companyia Teatre Nus. En un primer moment es presenta una obra de teatre, en què tres personatges viuen diferents situacions de la seva vida quotidiana, travessades per estereotips de gènere, mites de l'amor romàntic i violències en la parella. En un segon moment es passa el protagonisme a les persones del públic, que passen a ser espectactrius.  

Els alumnes capelladins han participat de manera activa en el debat i també a l'hora de pujar a l'escenari, substituint un actor o actriu, per provar noves idees o estratègies, possibles solucions als problemes que té el personatge que encarnen.


http://www.capellades.cat/actualitat/noticies/sessio-de-teatre-forum-per...