15a edició del Curs de Lectures de Teoria Política Feminista: "Què és el Gènere?"

L'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), Línia de treball Gènere i Política, organitza una nova edició del Curs de Lectures de Teoria Política Feminista.

Aquest curs es construeix al voltant de la pregunta “Què és el gènere” i com ha mutat aquest concepte; una categoria que ha estat fonamental per al pensament feminista occidental, i que actualment és motiu de confusió i controvèrsia. A partir de la lectura i l’anàlisi d’una selecció de textos, es treballarà la temàtica i les participants es preguntaran sobre com ha utilitzat la categoria “Gènere” cadascuna de les autores referents proposades. 

Es realitzaran deu sessions que es portaran a terme una tarda de dimecres al mes a les 18h (1:30h de durada cada sessió).

Inici: 6 d’Octubre de 2021. Finalització: 6 de Juliol de 2022

Format mixt: Les tres primeres sessions es realitzaran exclusivament de forma virtual (Zoom), i a partir de Gener, si és possible, es passarà a presencial (Espai Francesca Bonnemaison, a Barcelona), tot i que el Curs es podrà acabar en qualsevol cas de forma virtual. La possibilitat de trasllat a la presencialitat i l’espai escollit per fer-ho queden subjectes als indicadors de la pandèmia. 

Més informació en aquest enllaç.