Inici inscripcions #13Trobada @DonesdelPrat

Ja són obertes les inscripcions de la 13 trobada de dones del Prat que es farà el dissabte 17 de setembre al CC Sant Jordi-Ribera Baixa del Prat de Llobregat.

13 Trobada de Dones del Prat

Dissabte 17 setembre 2016

09.00 h Obertura de portes

09.00-12.00 h Dinàmica Serigrafia crítica amb Estela Moreno Cartoncita

10 h Conversa inaugural. Totes xonis? La representació als mitjans de les joves de classes populars Dinamitzada per Marta Casals, periodista de BTV Amb Mercè Oliva, doctora en Comunicació Social (UPF) i professora del Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. (entrevista a Salvados de La Sexta http://goo.gl/zMjOpS) i Marta Selva, llicenciada en Història Moderna i Contemporánia (UAB). Codirigeix la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona desde 1993-2003 i 2011-2015. Entre 2003 i 2010 va ocupar el càrrec de Presidenta de l'IC Dones. Profesora a la Universitat Rovira i Virgili.

11.00 h Pausa

11.30 h Tallers

A) SÍ/NO ens representen amb Cristina Mora, de l’Associació de Dones Periodistes. Diversos col.lectius de joves del Prat compartiran els seus punts de vista en relació a com si o no se senten representades pels diferents discursos que des dels mitjans, la ficció i institucions les descriuen i relaten. Co-organitzat amb Joves.Prat, Pla d'actuació Sant Cosme i Nova Ciutadania Immigració (Secció Ciutadania).

B) El cos de les dones com a camp de batalla amb Corina Hourcade, psicòloga, i Sílvia Elgarrista, dansaterapeuta. En aquest taller vivencial i de moviment, es descolonitzarà el cos de les diferents opressions procedents de diferents indrets com ara la Publicitat, Moda, tallatge roba, etc.

C) Resiliència, aprenentatge i superació amb Anna Forés professora del departament de Didàctica i Organització educativa de la UB; que convidarà a fer un viatge per promoure la resilìència des de tots els sentits combinant aspectes teòrics i pràctics, un tastet al món de les possibilitats.

D) Autoestima i Mindfulness amb Imma Terribas, psicóloga, terapeuta Gestalt i professora de Ioga. Experimentarem diferentes propostes amb l'objectiu d'enfocar la ment amb el que realment importa respecte al nostre cos, capacitats, potencialitats, etc.

13.30 h Final Inscripcions a partir de l'1 de setembre a l'a/e dones@elprat.cat tel. 93 379 00 50 ext. 5600 / 5603 i a Cases d'en Puig, pl. de l'Agricultura, núm. 4 Ludoteca infantil prèvia demanda (a partir de 3 anys)