Actes del 8 de març 2019 a Capellades

El 8 de març és previst que Capellades se sumi a la Vaga Feminista, que es convoca arreu.

A més a més la Taula de Dones també ha organitzat un seguit d’actes per l’endemà dissabte, 9 de març.

Primer és previst que es faci un dels recorreguts dels “Camins del Paper”, concretament el més curt. La originalitat de la proposta és que es farà en clau femenina, donant informació de gènere sobre les dones papereres: condicions laborals, familiars, personals ...

En acabar, l’actriu Jordina Biosca, acompanyada de David Garcia a la guitarra, farà una interpretació poètica (Amb P de dona. Paraula, poesia, potència) al Mirador del Museu Molí Paperer, que acabarà amb un vermut per a tots els participants,.

Des de l’àrea de Joventut s’organitza una exposició, a la Biblioteca el Safareig, homenatjant les dones més importants de la història, i un mural on tothom qui vulgui podrà escriure o dibuixar alguna reflexió, a més de fer-se una foto i penjar-la a l’instagram amb els hashtags indicats.

1
Categories:
Feminisme
2
Grups de treball:
Polítiques d'Igualtat, Anoia