Proposta de sensibilització dia Internacionals de les DONES 8 de març, Ajuntament de Martorelles

El dia 8 de març les DONES de tot el món sortim al carrer per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Aquesta acció centenària simbolitza la lluita històrica per la igualtat de gènere.

Cada 8 de març seguim posant de manifest la importància de seguir treballant, dones i homes, per aconseguir la igualtat real i efectiva de les persones i de l’eliminació de la discriminació per raons de gènere.


La programació pel proper “8 de Març: Dia Internacional de les dones”, s’elabora a través del treball transversal amb el Pla d’Igualtat com a instrument de participació, agluitinador de tot el material.

Des de la regidoria de DONES, creim que la igualtat real s'assoleix amb la participació activa de les dones ocupant espais públilcs, debats, formant-nos sensiblitzant i donant "l'altra versió" de la història.

1
Categories:
Feminisme