Accions de sensibilització al voltant del 8 de març Dia Internacional de les Dones a Canovelles

Canovelles es suma a la reivindicació del feminisme necessari perquè es produeixin canvis en benefici a les Dones.

El programa ofereix un gran ventall d'accions i activitats destinades a tota la ciutadania. Destaquem les organitzades pel nou grup del municipi En Veu de Dona, pintada del Mural Feminista, dissenyat per Dina Alokada i pintat per les components del grup. La Batukada efímiera que es portarà a terme dos dies. Exposició fotogràfica de l'ombra a la llum una exposició que pretén treure a la llum problemàtiques relacionades amb les dones que normalment estan en l'ombra. Taller Visca les Bruixes.

L'obra de teatre que portaran a terme un grup de dones Gitanes de Canovelles, El Encierro, de Federico Garcia Lorca. El grup d'infants del Casalet faran una activitat al voltant dels valors de les Dones. A més d'exposicions, tallers, concerts, musicallis  i contacontes.