Programació activitats 8 Març Ajuntament de Martorelles

El dia internacional de les Dones servirà per reivindicar drets i igualtat durant les properes setmanes.

L'Ajuntament de Martorelles ha preparat de cara l'entorn del 8 de març un programa de diferents activitats organitzat per la regidoria de Dones però amb una participació transversal de gairebé totes les àrees del consistori. De fet, la imatge del cartell està composada per tots els noms de dones de Martorelles formant un enorme vuit en referència al dia internacional. 

D'una banda, aquest divendres 24 de febrer a les 18:30h la biblioteca acull la tertúlia sobre la novel·la "L'hora violeta" de l'escriptora i femnisita Montserrat Roig que dóna nom a l'equipament. La biblioteca continuarà essent l'escenari dels actes de dijous 2 de març. D'una banda, a primera hora de la tarda acollirà una hora del conte especial per a nadons de 0 a 3 anys amb música a càrrec de Maira Espriu. I de l'altra, a quarts de vuit del vespre, un Acte-homenatge a Montserrat Roig. 

La tarda del 8 de març, dia internacional de les Dones, estarà plena de diferents actes. A les cinc de la tarda els nois i noies de l'Agrupament Escolta Galzeran pintaran un grafit al pati de la Masia de Carrencà. Allà mateix, a les 18:30h, hi haurà una concentració de gorres "pussy hat" i entrega de xapes commemoratives. 

 A les set en punt es llegirà el Manifest institucional, hi haurà una lectura poètica a càrrec de l'Escola de Poesia de Martorelles i es realitzarà una fotografia de grup aèria. Tot seguit, a quarts de vuit del vespre, taula debat amb la sociòloga Cristina Sánchez i Blanca Moreno, moderada per la regidora de Dones Assumpta Pastor. 

La jornada la clouran els partits de futbol sala (20:30h) del CFS Martorelles i de bàsquet (21:30h) de la UEB Martorelles. 

El divendres 10 de març, de quarts de cinc a les vuit del vespre, el Gimnàs de l'escola Les Pruneres acollirà un Taller de reeducació postural a càrrec de María José Alcalde. Les inscripcions es poden fer a l'OAC de l'Ajuntament i les places són limitades. 

I finalment, l'acte que clourà el programa d'activitats serà el Sopar de les Dones del proper divendres 17 de març al Celler de Carrencà a partir de les vuit del vespre. Música, karaoke i més sorpreses. Per a més informació a Serveis Socials

1
Categories:
Feminisme