Capellades celebra el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

El 28 de maig se celebra el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones i Capellades s'hi suma amb diferents propostes .
La primera serà aquest dimarts 17 de maig, a les set de la tarda, a la Biblioteca El Safareig de Capellades, amb la presentació de “De Susqueda a Tübingen. Diari d'una metgessa”, a càrrec de l'autora Maria Lluïsa Latorre.

La segona iniciativa serà el dijous 26 de maig, amb una jornada dedicada a l'activitat física. Al matí es farà una caminada de salut, dins el programa “Mou-te! Caminem i fem salut!” del Centre d'Atenció Primària de Capellades. Aquesta sortida serà pels voltants de Capellades, de 9:30 a 11:30.

A les 8 del vespre es farà la segona activitat, a la Plaça Catalunya, amb una Masterclass de gimnàstica aeròbica, oberta a tothom, que anirà a càrrec de Sònia Pérez.

Finalment la tercera proposta, serà el dijous 9 de juny, amb dues xerrades diferents, però complementàries. D'una banda, la llevadora del CAP, Susana Pérez, explicarà com es fa una  “Autoexploració mamària” i, d'altra banda, Ana Ramos d'Afisiona Centre de Fisioteràpia i Salut parlarà sobre la “reeducació del sòl pelvià”.